DORPSFEEST

Sinds jaar en dag vindt het dorpsfeest plaats eind augustus/begin september. Gesteund door Ondernemend Vreeland organiseert een min of meer vaste groep jaarlijks een feest, dat begint in de middag met een programma voor de kinderen en de ouderen. Traditioneel worden de kleinsten geschminkt, zijn er kindertheatervoorstellingen, er is een tentoonstelling van oude foto’s geweest, er zijn spelletjes, lasergame, zelfs een circusschool toen dat in het thema paste. Vervolgens wordt het dorpsdiner aan lange tafels gegeten en daarna barst het feest los waarbij flink gedanst wordt. Het thema wisselt per jaar: Italiaans, Duits bierfeest, circus. Voor de kosten worden sponsors gezocht, vooral lokale ondernemers zijn genereus. Al met al een mooie verbindende dag waar alle dorpsgenoten welkom zijn!

 

Wil je meer informatie over het dorpsfeest, neem dan een kijkje op de website: www.dorpsfeestvreeland.nl

2018

Het Dorpsdiner en -feest op 1 september 2018 was alweer een groot succes! Vele Vreelanders genoten van de zon en de Italiaanse sfeer. Er was voor elke leeftijd iets leuks te doen en veel lekkers te eten. Knutselen en poppentheater voor de allerkleinsten, een opblaas-stormbaan en lasergame voor jongere en oudere jeugd, een heerlijke Italiaanse maaltijd uit hippe foodtrucks en tot laat in de avond 3 verschillende dj’s en zangers.

Dat vraagt natuurlijk om herhaling! Dus save the date: 7 september 2019 is het volgende Dorpsfeest. Het thema houden we nog even geheim, maar wordt zeker weer een knallerā€¦!