KERSTMARKT

Ieder jaar, ergens begin december, wordt Vreeland omgetoverd tot een sfeervol Kerstdorp tijdens de jaarlijkse Kerstmarkt. Er is ruimte voor zo’n 40 kraamhouders met een gevarieerd aanbod: van Kerstartikelen, modeaccessoires en sieraden tot wijn, handgemaakte zeep en keukentextiel. De Vreelandse kunstenaars zijn te vinden in de appelschuur en de plaatselijke horeca verkoopt heerlijke maaltijden en (warme) dranken.

De Kerstmarkt Vreeland wordt georganiseerd door:

  • Engeline van Ee
  • Kiki Molewijk
  • Nienke van der Esschert
  • Carien Westerveld
  • Astrid Fremeijer

Wil je meer informatie over de Kerstmarkt Vreeland, neem dan een kijkje op www.kerstmarktvreeland.nl

2017

Vreeland was op zijn mooist en gezelligst tijdens de Kerstmarkt die op 9 december werd gehouden in de Breedstraat en langs Duinkerken. Het was een sprookjesachtig geheel, met honderden lichtjes, live gezongen en gespeelde kerstliedjes, de kerstman, een knutselkraam en ijsbaan voor de jeugd en de 42 kramen met een grote variatie aan leuke, lekkere, nuttige en decoratieve spullen en gerechtjes, gemaakt door de statushouders die in ons dorp wonen.

In de Appelschuur van de familie Griffioen kon iedereen traditiegetrouw genieten van de kunst van de Vreelandse kunstenaars Maarten Vlam, Dieuwer Elema en Sander de Heer. Dank aan de organisatie: Wietske Tammes, Kiki Molewijk, Engeline van Ee en Nienke van de Esschert. “Volgend jaar zijn wij weer van de partij! Hopelijk jullie ook!”