Het Bestuur van de Bedrijfsvereniging Ondernemend Vreeland

Het bestuur van de bedrijfsvereniging Ondernemend Vreeland bestaat anno 2021 uit: Sven Fremeijer (voorzitter), Aloys Hageman (penningmeester) en Caroline Berends (secretaris). Officieel, zo staat in de statuten van de oprichting , is het doel van de bedrijfsvereniging ‘de behartiging van de belangen van de Vreelandse handel en middenstand en het bevorderen van de saamhorigheid in Vreeland’.

WhatsApp Image 2021-06-03 at 11.51.07

Sven Fremeijer voorzitter

Naast vader van 2 schoolgaande pubers ben ik getrouwd met Astrid Molewijk. In het dagelijks leven werk ik vanuit de Breedstraat 17, als Recruiter.

Sinds juni 2021 ben ik lid van het bestuur van Ondernemend Vreeland. Als voorzitter. Een heel leuk traject om samen met Caroline Berends en Aloys Hageman op te pakken. Wat ons betreft zijn er voor De Bedrijfsvereniging Ondernemend Vreeland 2 doelen:

 

1. Het mogelijk blijven maken dat Vreelanders met elkaar optrekken in de vorm van evenementen. We staan in en buiten het dorp bekend om het dorpsfeest, de kerstmarkt, de aankomst van Sinterklaas en het rapen van paaseieren: De bedrijfsvereniging en de vele vrijwilligers zijn erbij betrokken en die maken deze hoogtepunten van het Vreelandse jaar veelal mogelijk. Dat moet vooral zo blijven en dat is wat Vreeland zo uniek maakt. Deze evenementen wordt grotendeels betaald door de leden van Ondernemend Vreeland.

 

2. Het 2de doel is dat Vreelandse Ondernemers (o.a. bedrijfseigenaren, freelancers, interimmers, zelfstandigen en winkeliers) elkaar leren kennen, elkaar helpen en elkaar de opzoeken. Om dat mogelijk te maken hebben minimaal 3 evenementen/ bijeenkomsten per jaar. Daarbij nodigen we een bijvoorbeeld een spreker uit, die over een relevant thema vertelt, waarbij we na afloop een borrel doen.

De bedrijfsvereniging verbindt zo de inwoners en ondernemers van Vreeland aan elkaar en vindt dat heel belangrijk. Om dit zo te houden kan de vereniging nog nieuwe leden gebruiken. Op deze site kunt u precies lezen hoe u lid of donateur kan worden.

Dus wat ooit begon als een vereniging met twaalf Vreelandse winkeliers, willen we graag continueren. Laten we met elkaar Ondernemend Vreeland verder verbinden, elkaar helpen en leren kennen!

 

Ik kijk er naar uit. Tot snel!

Caroline Berends benadrukt de vindbaarheid van de vereniging voor leden en niet-leden. ‘Door deze nieuwe website zijn we beter te vinden. Voor leden die elkaar mooie opdrachten gunnen en makkelijker kunnen communiceren , voor aspirant-leden maar ook voor donateurs bijvoorbeeld. Om alle mooie evenementen te kunnen blijven organiseren, die de inwoners verbinden, zijn donateurs zeer welkom.’

caroline_portret
aloys

Penningmeester Aloys Hageman presenteerde onlangs op de halfjaarlijke vergadering zijn sluitende jaarrekening. Daar is hij trots op. ‘De leden betalen netjes hun facturen dus de vereniging is financieel gezond. Daar kunnen we de belangrijke evenementen in het dorp mede van organiseren. Er mag wel wat meer leven in de brouwerij komen binnen onze vereniging. We kunnen nieuwe leden gebruiken die weer fris tegen de zaken aankijken en de handen uit de mouwen willen steken.’’