Sven Fremeijer nieuwe voorzitter

Sven Fremeijer nieuwe voorzitter

Verheugd zijn wij jullie hierbij te informeren dat wij vanmiddag, op de van Leerbrug in ons prachtige dorp, Sven Fremeijer de voorzitters hamer hebben overhandigd. Het online stemmen n.a.v. onze vorige e-mail ging perfect, dank voor alle geweldig leuke en positieve reacties.

SVEN FREMEIJER
Sven zal per direct zijn rol als voorzitter van Bedrijfsvereniging Ondernemend Vreeland gaan invullen. Je kunt je linken met Sven via Linkedin waar je ook de informatie kunt terugvinden over wie Sven is en wat hij doet.

Sven in het kort:
48 jaar, vader van 2 kinderen, getrouwd met Astrid. Hij heeft ook een gezellige (kantoor) hond. Gek op reizen en buitenleven, BBQ + kamperen + GT.
Zijn bedrijf heet The Accelerationgroup Recruitment BV en is gevestigd aan de Breedstraat 17 in Vreeland

 

ACTIVITEITEN
Binnenkort zullen jullie per email de agenda ontvangen voor de activiteiten vanaf september 2021 tot einde van het jaar. Natuurlijk zal daar de welbekende vergadering in opgenomen zijn en de dorpsactiviteiten die wij als vereniging mede mogelijk maken. Maar ook nieuwe bijeenkomsten waar je je voor in kunt schrijven.

NIEUWE LEDEN
Ook zullen we de komende maand actief flyeren en dorpsgenoten gaan aanspreken om ook lid te worden van onze mooie vereniging. Met als doel het dorp te verenigen op zakelijk gebied, elkaar te versterken en weten te vinden. Want hoe leuk is het als je ‘zaken’ kunt doen met dorpsgenoten! Doe ook mee en spreek (nieuwe) bewoners aan die ZZP-er zijn of een bedrijf hebben en woonachtig zijn in Vreeland. We komen weer uit onze winterslaap!

Als er vragen en suggesties zijn, laat het ons weten. Succesvolle zaken en geniet van het mooie weer!

Sven Fremeijer
Voorzitter

Aloys Hageman
Penningmeester

Caroline Berends
Secretaris

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.