Lezing

Sociaal psycholoog Kim Jansen kwam op woensdag 3 april naar Vreeland om te vertellen over de generatiekloof die niet altijd makkelijk is en strubbelingen met zich mee brengt. Zonde, want de verschillen zijn een kans om elkaar te versterken!

Generaties op de werkvloer

We bevinden ons met maar liefst 5 generaties op de werkvloer! Babyboomers, Generatie X, Pragmaten, Generatie Y & Generatie Z. Meer dan ooit. De verschillende generaties hebben specifieke kwaliteiten, drijfveren en een eigen visie op werk.

De oudere generatie is resultaatgericht, gewend aan hiërarchie en heeft een hoge mate van loyaliteit. De jonge garde denkt meer in een flexibel carrière pad en vrijheid, persoonlijke ontwikkeling en impact staan hoog in het vaandel. Mind the Gap!

Kom luisteren naar Kim en krijg inzicht, awareness en kennis over generaties en inzicht in de werkgerelateerde behoeftes van de verschillende generaties.

Inspirerend

Kim heeft de flair, speelsheid en humor waarmee ze deelnemers enthousiast maakt voor het onderwerp en ze in beweging zet

Presentatie

Kim haar presentatie in de Grote Kerk van Vreeland kunnen jullie hieronder terugkijken

Klik hier om de presentatie te downloaden

Kim Jansen

Een visie op generaties, een inspirerend verhaal én een hands-on aanpak om de huidige generaties op de werkvloer meer tot hun recht te laten komen.

Boek 'Het generatie-effect'

Bouwen aan een organisatie waar alle generaties tot hun recht komen, verbonden zijn en elkaar versterken

Satire op Instagram

Cabaretière over verschillende generaties vrouwen over hun werk

Deze avond wordt georganiseerd op initiatief van Caroline & Wietske. Zij danken de Bedrijfsvereniging Ondernemend Vreeland voor het beschikbaar stellen van hun website, communicatiemiddelen en ideal betalingen.

Deze avond heeft geen enkel winst oogmerk en alle inkomsten worden uitsluitend gebruikt om de kosten te dekken.

Inwoners van Vreeland en/of in Vreeland gevestigde ondernemers die nog geen lid zijn van de bedrijfsvereniging, worden van harte uitgenodigd om zich als lid aan te melden via deze site.